Totalt antall sidevisninger

mandag 22. juli 2013

Hjemme hos oss.

Vi fikk litt å gjøre de to dagene vi mellomlandet hjemme. Luking og klipping fra vi kom til vi dro - men med kos innimellom og med et smil om munnen mens sommersola varmet! Det er bra deilig å være hjemme i sånt vær. Det vokser mye i løpet av en sommermåned, og i og med at tiden før ferien gikk med til maling av gulvene inne så ble hagen så og si helt forsømt... Utallige trillebårlass med avblomstret og ugress, og en god del brunsnegler måtte bøte med livet.  


"Parken" vår. Det er vakkert her, og utrolig koselig å sitte i denne nedre delen sammen med naboen - Takk for besøket! Plommetrærne, rips-, solbær- og bringebærbuskene bærer mye frukt i år også, så det blir litt å pusle med til høsten også...


Det er jo litt trist at vi ikke får nyte alle rosene noe særlig, men her er noen små glimt og så håper vi at iallefall noen av sortene står langt utover høsten. 


New Dawn...


Nyperoser... og litt av vårt fine uthus.
------------------------
Pion er også en favoritt. Det var kun én eneste igjen og den fikk pryde bordet. Georginene i potte hadde også klart seg, tross enormt mye regn.




 Besøk av svigermor den ene dagen og av svigerfar den andre dagen. Jordbær og rips med krem og deilige jente-nonstop. Og vår fantastiske marengskake... Hos oss betyr late feriedager også at vi er utrolig slappe med å begrense sukkerinntaket... Og når sukkeret har sååå fine farger er det utrolig vanskelig å stoppe... Non stop, rett og slett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar